Morgondagens näringsliv

– ett värmländskt digitalt näringslivsevent

DAGSPROGRAM

Välkommen till Morgondagens näringsliv

Ett värmländskt digitalt näringslivsevent

Modereras av Caroline Englund och Jonas Klint

09.00  – Inledning och välkommen
Våra moderatorer Caroline Englund och Jonas Klint hälsa oss välkomna.

09.10  – Social hållbarhet – Ansvar för människan, internt och externt.
Sofia Svahn (Chief People & Culture Officer, Löfbergs) och Karin Edner (Corporate Governance & Sustainability Coordinator, Embracer Group) delar med sig av deras erfarenheter.

09.40  – Unga innovatörer och entreprenörer.
Vi gästas av Tobias Söderbom Olsson (VD Wood Tube) och Filippa Grahn (Skapare av AB Cirkulero). Vår moderator och näringslivsreporter Jonas Klint är nyfiken på att höra mer om vägen från affärsidé till framgång.

10.00  – Årets butik i Karlstad 2020
Vi presenterar de nominerade att vinna utmärkelsen ”Årets butik i Karlstad 2020” senare i höst/vinter. I samarbete med Karlstad Handel och 100 grader Karlstad.

10.10  – Morgondagens e-handel
Tillsammans med vår moderator Caroline Englund samtalar vi om framtidens e-handel tillsammans med Pauline Grindvall (VD My Perfect Day) och Emma Sundh (Författare och hållbarhetsinfluencer)

10.30   – PAUS

10.45 – Välkommen tillbaka – Lokaljournalistikens roll och ansvar för morgondagens näringsliv.
Moderator Caroline Englund, Jonas Klint (Näringslivsreporter, NWT) och Marie Blomgren (Reporter, NWT) berättar mer om journalistikens ansvar.

11.00 – Panel: Vad krävs för att det Värmländska näringslivet ska blomstra i framtiden?
Vi framtidsspanar och skapar framtidsvisioner tillsammans med Per Kristensson (Professor vid Centrum för tjänsteforskning, Karlstads universitet), Fredrik Lindroos (VD Innovation Park), Lina Wahlgren (Hållbarhetsstrateg, Region Värmland) och Emma Sundh (Författare och hållbarhetsinfluencer).

11.40 – Presentera vinnaren i NWT Medias tävling

Under v 41 och v 42 har NWT Media haft en tävling på deras instagram, med chansen att vinna ett marknadsföringspaket till ett värde av 32 000 kr. Vinnaren är nu dragen, kan det vara du? Håll utkik!

11.50 – 12.00 – Runda av, tack för denna gång!

 

 

Behöver du hjälp?
Olle Karlsson
0706-331550
olle@optv.se